Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont.

Det är när hjärtat skaver som mest där under och bland alltihop. Det är när jag har sprungit så pass långt så benen knappt bär mig mer. Det är när vinden tar tag i mitt hår och ensamheten slår likt en klocka i mitt bröst. Tick tack tick tack. Det är då jag vill lägga mig ner på marken och känna hur december pulserar i asfalten. Lägga mig ner och låta vintern ta över mig och min kropp. Låta vintern lägga sig till ro i mina vener och låta minusgraderna förgöra mig. Men sedan inser jag att det är när gruset ligger som tätast mot min kropp och saltvatten rinner ner för mina kinder som man inte ska ge upp. Egentligen ska man väl aldrig ge upp, oavsett vad kriget gäller. För människohjärtat, trots slagfältet, är byggt för att klara sig. Man klarar sig igenom alla stormar. Och när man känner att man ska sjunka likt en sten i ett grumligt hav, och när man känner att man har förlorat varenda orienteringspunkt så klarar man sig ändå. Man sjunker aldrig. Man är bara halvvägs ner mot bottnen när man trodde att man hade nått den. Eller hur? Och trots att det är långt till ytan så är ytan ändå närmre än vad bottnen någonsion kommer att vara. Så snälla ni, sjunk inte. Ni klarar vad som helst trots att hjärnan och hjärtat inte alltid samarbetar. Jag vet hur det är att inte vilja vakna längre. Jag vet hur det är när ensamheten slår i bröstet. Och jag vet hur det känns att känna sig otillräcklig, men vet ni vad? Jag tog mig igenom det här. Det kommer ni också göra så småningom. Så ge inte upp. Det är alltid för tidigt att ge upp och slutet på allt det dåliga är närmre än vad ni tror. Ta er igenom vintern, kära ni. Låt inte minusgraderna förstöra er, utan fortsätt. Fortsätt springa trots att benen inte bär. Ni är snart där. Håll ut.

gör ett avtryck
har skrivit något: Frida

jag älskar dej, amanda.

2011-12-02 @ 15:25:24
URL: http://neonfrida.blogg.se/
har skrivit något: Moa

Amanda. Tack.

2011-12-02 @ 16:06:17
URL: http://mizis.blogg.se/
har skrivit något: a

önskar att jag kunde tro på sånt där.

2011-12-03 @ 01:47:19
har skrivit något: Emelie

Vad otroligt vackert du skriver. Man blir berörd. Och fina bilder lägger du upp. Underbar blogg, undrar varför jag inte hittat hit tidigare.

2011-12-03 @ 20:47:07
URL: http://stjarnangeln.blogg.se/
har skrivit något: Erica

jag tror vi ör i samma båt du och jag. Det var 3 månader sedan för mig. Sedan en del av mig försvann, men jag är en ny del nu.

2011-12-06 @ 16:54:37
URL: http://himelochmoln.blogg.se/
har skrivit något: J

Vad använder du för kamera? Ps. Du skriver magiskt.

2011-12-19 @ 22:25:52
URL: http://idontmindifyouforgetme.blogg.se/
har skrivit något: ^

Hej, är nu när de gäller att blogga, skulle vara kul om du kunde kika in på min blogg, kram!

2011-12-22 @ 04:02:15
URL: http://musikenslutadealdrig.blogg.se/

gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort:

namn:
glöm inte bort mig.

@

blogg/url:

Kommentar:

Trackback