happy people never fantasize

nej, jag förstår inte kärleken. men inte heller förstår jag någonting utan den. det är de enkla strukturerna som sjunger i oss. vi är framme. här är allt berett. nu kan vi gå in och röra vid de tillfälliga gränserna. snart ska de ljusa stenarna kastas ut för branten.
290810:
lyssnar på en av mina hjältar och det gör ont när han sjunger: vi har en mikroskopisk chans att bli gamla tillsammans. tänker på N. tänker att chansen är mindre än så.

300810: spenderar mina dagar med att vika origamifåglar, titta på romantiska filmer som framkallar tårar, och att dagdrömma. det trivs jag med. tänker att det snart är höst och att jag lär falla lika sakta men säkert som löven. förhoppningsvis blåser höstvindarna liv i mig istället. det kan jag behöva vid det här laget. behöver känna mig levande.

we look so good, we look so good, we look so good together.

åkte bil in mot norrköping för att få se min hjälte. det var för himla fint att få höra honom sjunga om att det inte finns någon tid för oss. augustihimmelen ovanför oss, och våran livräddare framför oss. jag älskar det han gör med mig och mitt hjärta. jag älskar det han gör med oss. tårarna rann och jag skrek mig hes. folk gjorde hjärtan med händerna i luften för att visa att deras hjärtan slog för honom. finaste henrik. tack för att du tar andan ur oss allihopa, och tack för att du snurrar min värld.

(lägger in bilder för alla oss som var där för att uppleva det och för alla dem som missade det)


in heart: fire burns / we are the army of dreamers / for all my life i've been waiting, for: something lasting

har börjat att räkna ner dagarna och nu är det bara tre dagar kvar tills jag får känna att hjärtat slår i rätt takt igen. tre dagar kvar tills jag får höra rösten från en av mina livräddare. om tre dagar kommer jag skrika mig hes och gråta tills det inte finns några tårar kvar att spilla.  det är såna känslor jag vill kunna känna; hjärtslagen, lyckan, och det som gör ont på ett bra sätt. sånt vill jag känna för att veta att mina livräddare har hållit mig vid liv såhär långt. att de klarar av att få mitt hjärta att pulsera.

WE'RE NOT TRYING, WE ARE DREAMING. WE ALL BLEND IN THE CROWD. WE ARE THE ARMY OF DREAMERS.
varje gång du möter min blick blir min värld en aning större

nu vill jag ha december. stickade tröjor, stickade halsdukar, snö, isträd och isgator, tio minusgrader, och lika kalla hjärtan. jag vill träffa nya människor, och värma andras kroppar i vinterkylan. andras än min egen.

min nedräkning börjar nu. (jag ska räkna dagar tills december är här, på samma sätt som jag räknar minuter sen jag mötte din blick)

breathe out so I can breathe you in

nyckelben. strumpbyxor. filtar. gräs. regn. tåg. trasiga skor. nattpromenader. hjärtslag. åska. kramar. ensamhet. drömma. höst. storstan. långa nätter. puls. spets. hud. ryggrader. brev. svalor. augustihimmelen.(säg jättegärna till om ni vill brevväxla med mig. det vore fint. för brev är det finaste jag vet.)


don't think that i'm pushing you away, when you're the one that i've kept closest

- föll det inte dagg ur rymden på min kind?
- jag vet inte, kanske var det bara tårar.

ljusslingan är tänd, jag gråter, läser tjugotvå sidor ur en diktbok, och beundrar mina spetsgardiner. det är alltid samma tonårstankar som snurrar i min skalle. alltid samma slag som mitt tonårshjärta slår. nästan i takt till mina andetag. ungefär lika hastiga. tänker på honom, mig och oss och gråter lite till. fast egentligen vet jag att det inte är värt att gråta för. och jag vet även att det inte finns något som heter oss i det här fallet. (pessimistisk)jag har en ambition att jag ska bort någonstans

igår åkte jag tåg in mot norrköping. jag älskar att vila mitt huvud mot någons axel eller mot sin egna hand och känna hur tiden flyger iväg lika snabbt som landskapen försvinner bakom en. jag älskar att kolla på regnet som faller ifrån den askgrå himlen och att kolla på elledningarna ovanför plåttaket. ibland drömmer jag om att upptäcka nya städer, möta nya människor, gå på andra gator bland andra hus. det ska jag göra en dag. jag ska komma utanför den enda världen jag känner till.


(världens sötaste kusin, åh)

INHALE/EXHALE

någon gång inatt: jag och jasmin låg bland de identiska husen på asfalten och tittade på stjärnorna. vi pratade om allt som vi jämt annars gör och andades in och andades ut luft som snart skulle smaka höst. det här är de sista sommarlovsdagarna och jag får spendera de med min bästa vän. om åtta dagar åker vi till stockholm också. det kommer bli för himla bra.
i dream my days away

det har regnat i flera dagar, löv har börjat falla, och inga vårvindar eller förändringar blåser längre. jag går runt i trasiga strumpbyxor och för stora tröjor som sticks. jag dricker te, lyssnar på regn och fin musik. spenderar mest av tiden i mitt rum, för där kan jag glömma världen en liten stund och tänka på annat än problem.

(om tjugotvå dagar tar jag tåget in mot norrköping för att se älskade henrik. min livräddare.)jag bara bryter lite is

jag vill ha någon som jag kan dela allt med. dela hjärtat med, dela tankar med, dela drömmar med, dela andetag med. jag behöver någon som kan hålla om mig bara för att jag ska veta att den finns där när nätter är alldeles för ensamma. jag behöver någon som behöver mig.

vi är två hjärtan i samma kropp. du bär min luft i ditt bröst.


och det luktar lite dig om mig

för att du syns överallt är det det inte säkert att du finns, det är en konst att bara fylla hål.
osminkad och sånt där men det spelar ingen roll egentligen.

RSS 2.0