Följer dig hem, tar den långa vägen så jag får känna mer av din lukt:

1: Halskyssar och nyckelbenskyssar och jag håller om din tunna kropp lite för hårt, trycker dig närmre mig. Jag säger att du är det finaste jag vet och torkar tårarna från dina kinder. Kysser dig lite extra precis där din axel blir till hals och sedan flätar jag mina fingrar in i dina. Hastigare hjärta och blodet pumpar lite hårdare varje gång ditt hår har fallit sådär vackert över kudden, så som bara ord kan falla på pappersark.

2: Regnpromenad genom en blöt stad med gatuljusen tända och mörkret har fallit över gatorna redan vid klockan 16.00. Jag har för tunna kläder och smsar med min finaste samtidigt som jag inte ser vart jag sätter fötterna och jag snubblar runt på gator bland ojämna gatustenar och jag tappade nog mitt hjärta där bland de blöta trottoarerna. Jag tittar upp över de höga gatulamporna som lämnar spår i asfalten i form av skuggor som växer sig meterlånga när det bara är jag och dem på gatorna. (På så sätt förhindrar jag ensamhet: att låta skenet lysa igenom mina hårstrån och jag brinner upp där under lamporna.)

3: Jag brukar säga att jag bara lyssnar på Lasse Lindh när jag är kär. Han är i princip det enda jag har lyssnat på sedan du lämnade min trappuppgång där jag kysste dig senast. Det är kanske därför jag känner hur fjärilarna har flyttat in i mig trots årstiden nu, och fåglarna har flytt från söder för att lägga sig intill min hud. Det är det som håller mig vaken om nätterna. Jag vet att allt detta låter som en kliché, och en lögn. En kärlekssång, något patetiskt men jag vill bara ha dig. Jag hade aldrig trott att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn.

Berätta gärna för mig, vad håller er sömnlösa om nätterna? Är ni kära? Kärlek är det finaste jag vet och jag skulle göra så mycket för att få höra er berätta om hur kärleken påverkar er.


(De sista är instagramfoton. Ni som har instagram får gärna följa mig: autumncold.)

gör ett avtryck
har skrivit något: S

Förälskelser får mig ur balans på ett sådär stormigt vis så att jag förlorar mig själv helt och hållet och blir uppslukad av den där personen.

Jag har varit sömnlös om nätterna på grund av en pojke och hans pianofingrar och hans rufsiga hår och hans lustiga läppform och hans förträffliga sätt att formulera meningar och hans vokabulär och hela han. Han är 396 kilometer bort och han var min i ett halvdygn i julivärmen.Det var första gången i mitt liv som jag hade inte panikångest och grät mig till sömns efter jag hade varit ute och festat. Han är så fantastiskt begåvad och så djup och allt vad jag inte visste att jag önskade mig och vi kan prata om allt möjligt.Det enda knepet är att han inte är min och jag önskar det verkligen. Vår vänskap har ändå överlevt tack vare cyberrymden.

2012-01-12 @ 21:13:58
har skrivit något: anna

jag skulle göra så gott som vad som helst för den där säkertaffischen. verkligen.

2012-01-12 @ 21:25:23
URL: http://passingoftime.webblogg.se/
har skrivit något: ebba.

jag är så himla okär, är inte intresserad av någon. och det gör mig så himla ledsen, för jag älskar att vara kär och dela känslor, eller bara spana lite i smyg.

men nog om mig, grattis till kärleken! hoppas att ni får det fint, fint, fint och att ni mår bra tillsammans!

2012-01-12 @ 21:36:17
URL: http://molnkulisserna.blogg.se/
har skrivit något: ellen

jag är inte kär men skulle så gärna vilja bli det till våren.

du är så fin amanda!

2012-01-12 @ 21:58:39
URL: http://boomboombang.blogg.se/
har skrivit något: Virvelvindsflickan'

Så underbara bilder. alltså.

har skrivit något: vendela

jag är så kär att jag typ avlider litegrann och jag vill egentligen bara skrika & prata & berätta om det för hela världen; om de där känsloexplosionerna varje gång vi ser på varandra och om hur jävla vacker han är. och vad som håller mig vaken om nätterna, det är att jag är så rädd att jag ska lyckas förstöra alltihop på samma sätt som jag alltid lyckas förstöra saker när jag är kär i någon. hmm, öh, jaha, ja.du är så himla himla himla fin, förresten.

2012-01-13 @ 09:38:15
URL: http://fadingstars.blogg.se/
har skrivit något: Maja

Det är inte kärlek som håller mig sömnlös om nätterna. Utan musiken i mina öron som får mig och tänka på livet. Om jag någonsin kommer bli kär, om mina drömmer kommer gå i uppfyllelse eller om jag blir grå redan runt 30 med döda drömmar och trettio katter. Har nog aldrig varit kär, alla som finns nära mig och är inte min typ. Sen är man för blyg att ta steget till de man vill lära känna.

2012-01-14 @ 20:56:03
URL: http://mjeow.tumblr.com
har skrivit något: loviza

jag har en pojke som gång på gång säger att han är min, och han lägger läpparna nära nära örat och viskar att han älskar mig mest i hela världen. Varje gång jag ser honom i ögonen hoppar mitt hjärta över ett slag och det kittlar i fingertopparna och det sprätter i benen för jag varje sekund jag slösar bort på att inte vara bredvid honom känns som så bortslösad tid.

Han är en sådan som kysser mig från munnen och ner till benen, han tänder ljus och låter mig krypa ihop bredvid honom under täcket, han skriver låtar om det vi har och det vi betyder som han spelar upp och han slänger med huvudet för att fixa frisyren.Jag var ofta sömnlös förut, men han får mig att kunna sova normalt på nätterna igen, för han gör mig så trygg. Bara tanken på att ha någon så fin gör mig lugn och då somnar jag, för att sedan hitta honom i mina drömmar.Nu blev detta en roman om min fina, men. Jag hoppas du har det bra, du är väldigt vacker. Kram.

2012-01-14 @ 22:05:24
URL: http://sjufyrtiosju.blogg.se/
har skrivit något: Anna

mm, egentligen vet jag inte varför jag skriver här, eftersom... jag aldrig varit här förut, helt enkelt. men när man är kär, och och det är jag, då vill man bara skrika och berätta för världen om den människan. Dessutom var det något med dina ord som fick mig att dras med och det bara. det är fint härflickan jag älskar är brunhårig och har en lugg som är lite för lång för att vara en raklugg och lite för kort för att gå att lägga helt åt sidan. hon brukar ligga på min säng med mig och prata om allt möjligt, lyssna på musik(mest kent, om jag tänker efter) och få mina dagar att bli helt och hållet genomförbara. hon är bra på att få mig att fnittra så jag inte kan sluta, rodna och prata om saker jag inte egentligen kan prata om. jag har aldrig mött någon som hon, och tvivlar på att jag någonsin kommer göra det heller

2012-02-13 @ 20:37:04
har skrivit något: j.

om jag är kär? ja så mycket att det nästan inte får plats inuti mig så stort är det. hon är den finaste flickan i hela världen men jag kan inte vara hennes. kärleken är fin, även om den gör vansinnigt ont ibland. //förvirradtjej

2012-03-18 @ 20:23:23

gör ett avtryck som sitter längre än de du redan gjort:

namn:
glöm inte bort mig.

@

blogg/url:

Kommentar:

Trackback